Open Site Navigation

Reserver bord

Maten vi lager på Bula er ganske ofte inspirert av mat jeg drømte om som liten. Ikke maten jeg faktisk fikk, men den jeg drømte om. Jeg vokste opp på gård hvor tradisjon, økologi og jordkjeller var en selvfølge. En cheeseburger med thousand island var for meg science fiction. På Bula lager vi grenseløs mat, gjerne med en fot i det som er trashy og den andre godt plantet på sølvfatet. Lavkultur og høykultur går hånd i hånd.

Nysgjerrig på hva mer jeg drømte om å spise som lita?
Ta en titt i kokeboka mi Fritter Shjiten.

 

Bli med på galskapen!

Hilsen fra Renée Fagerhøi

RESERVER BORD

ÅPNINGSTIDER: ONSDAG - LØRDAG FRA KL. 17.00

Det hemmelige rommet

Er dere ute etter en helt unik opplevelse og en egen restaurant for en kveld?
Om svaret er ja, åpner vi Det hemmelige rommet.
For 6 – 12 personer.

Hemmelige menyer

10 retter kr 1 275,- per person
Drikkepakke 1 til 10 retter kr 1100,- per person*
Drikkepakke 2 til 10 retter kr 1950,- per person*

20 retter kr 1 750,- per person
Drikkepakke 20 retter kr 1 250,- per person*

*Oppgraderte drikkepakker kan vi også ordne med.
Leie av rommet: kr 3 000,-

Reservér rommet

Tlf.: 40 55 55 29  post@bulabistro.no

Vi gleder oss til å overraske dere!

ÅPNINGSTIDER: ONSDAG - LØRDAG FRA KL. 17.00

Din egen restaurant for en kveld

GAVEKORT

Gi en matopplevelse hos Bula som gave!

Meny i restauranten

5 retter kr 891,-
Drikkepakke 1 til 5 retter kr 815,-
Drikkepakke 2 til 5 retter kr 1350,-

 

10 retter kr 1 275,-
Drikkepakke 1 til 10 retter kr 1100,-
Drikkepakke 2 til 10 retter kr 1950,-

 

I baren
Snacks og småretter fra kr 79,-

Se vinkartet

MATEN VÅR

Vi sender ikke menyen på forhånd. Den er et overraskelseselement. Vi har et kjøkken som får utfolde seg, og det er noe vi alle nyter godt av. Vi liker å holde det levende og ikke minst; grenseløst. Inspirasjon henter vi fra hele verden, og vi pøser på med salt, syre og umami for å kjøre smaksløkene dine skikkelig.

Et godt eksempel på Bula-mat er pølse i lompe. Den er vår hyllest til Shell Rosendal som tar imot en sliten kokk midt på natta. Pølsa vi serverer er inspirert av Morcilla med varme krydder og løk. Lompa er lagd på mandelpotet og rugmel.

Hjertelig velkommen!